Locatie

Micciano

Micciano is een dorpje gelegen in een ongerept stuk van Toscane tussen Volterra en de Middellandse Zee. Rondom zijn rijk beboste heuvels, de ideale plek om op ontspannen wijze het oorspronkelijke Toscane te leren kennen. In de nabije omgeving liggen talrijke kleine pittoreske plaatsjes waar vrijwel geen toeristen komen en ook de bekende kunststeden zoals Siena, Volterra en San Gimignano zijn in één dag te bezoeken. De kust met brede zandstranden is via een fraaie route in 35 minuten te bereiken.

 

Taalcursus Italiaans op Podere Provinca

De taalcursus wordt gegeven door een ervaren universitair opgeleide Italiaanse docent, die door middel van de communicatieve lesmethode de cursist vanaf het begin zoveel mogelijk stimuleert Italiaans te preken. Niets is doeltreffender dan een groot gedeelte van de dag door te brengen in gezelschap van je docent. Door "traditioneel"onderwijs te combineren met alledaagse situaties (gezamenlijke maaltijden, wandelingen, uitstapjes enz.) leer je de Italiaanse taal snel en op een natuurlijke en ontspannen wijze. Van deze cursussen bestaat een aparte folder die u kunt aanvragen. Voor 2023 is de cursus Italiaans op de volgende data:                                                                                                                                                                                                                 

Cursusdata 2023

zondag 28 mei – zaterdag 3 juni  (halfgevorderd niveau) vol

zondag18 juni – zaterdag 24 juni vol

zondag 27 augustus – zaterdag 2 september 

N.B. Dit zijn dus de aankomst- en vertrekdata! De lessen zijn van maandag t/m vrijdag.
Totaal 15 uur Italiaanse conversatieles: 3 uur per dag in minigroep en de leraar is aanwezig bij alle activiteiten en maaltijden.

Accommodatie

Je logeert in het gastenhuis inclusief appartement, bestaande uit een royale eetkeuken, zitkamer, drie 2-persoonsslaapkamers en drie 1-persoonsslaapkamers. Er zijn drie badkamers. Er is wifi in het huis. De podere beschikt over een zwembad (verwarmd door zonne-energie) en verscheidene terrassen. Het huis is prachtig gelegen in de Toscaanse heuvels tussen de olijfbomen en wijngaarden met uitzicht op Volterra.

Voor verdere informatie kijk op https://www.italstudio.nl, bij Micciano.
Of bel Italstudio in Nederland 0345520152
Annet en Geert Abendanon,  0646550498